Beoordelingen van Hotel Grand Park Lara


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Lian ● augustus 2016

Hotel6
Kamer8
Service6
Omgeving7
Eten5
Sport & Entertainment7
6.5

Ik zou er niet naar toegaan het eten is koud. Het is elke dag het zelfde eten,geen eten uit een ander land aleen uit Turkije.


Beoordeling door Piet ● augustus 2016

Hotel8
Kamer8
Service6
Omgeving6
Eten5
Sport & Entertainment7
6.7

Beoordeling door Jp raya van krimpen ● juli 2016

Hotel4
Kamer5
Service4
Omgeving7
Eten6
Sport & Entertainment4
5

Helemaal niet positief

Ja ik zou dit hotel aan niemand aanraden ben al heel vaak naar Turkije op vakantie geweest maar dit was echt slecht


Beoordeling door Fam.van der Borden ● mei 2016

Hotel8
Kamer8
Service7
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
7.7

Goed hotel , goedkoop (all inclusive) iedere dag opgemaakte bedden. Aardig personeel o.a. lobby en bar

hard bed


Beoordeling door Bibi ● juli 2015

Hotel6
Kamer5
Service5
Omgeving6
Eten6
Sport & Entertainment8
6

Beoordeling door Amanda D. ● november 2014

Hotel7
Kamer8
Service8
Omgeving4
Eten6
Sport & Entertainment4
6.2

In verhouding tot de prijs is het hotel prima, alles is aanwezig. Ligging is vlakbij de zee. Toen onze douche kapot ging was deze binnen tien minuten gemaakt. Een deel van het personeel is erg vriendelijk. Er is goede informatievoorziening en ook Nederlands sprekend personeel. Er is een ruim aanbod aan eten, en ook alcohol en cocktails zijn gratis. Het is wel lastig om van het hotel naar de stad Antalya te komen. Hiervoor werden echter wel leuke excursies met Nederlandse gidsen georganiseerd, waaraan je (tegen betaling) kon deelnemen.

Wij zijn twee jonge meiden en werden constant door het mannelijke personeel lastig gevallen. Ze wilden ons nummer en met ons uit, als we nee zeiden werden sommigen boos. Dit geldt vooral voor het personeel van het entertainment team. Een meisje dat in het hotel werkte vertelde dat ze is aangerand door een manager van het hotel. Het hotel doet hier niets tegen. Het entertainment vonden wij zeer beperkt. Daarnaast zou er een gratis eettentje van het hotel op het strand zijn, maar dit was gesloten. De shuttle naar het strand reed ook niet. Het eten is niet vers en het meeste ook niet lekker. Als het personeel niet zo opdringerig was geweest en alle voorzieningen aanwezig, waren wij volgend jaar zeker weer gegaan.


Beoordeling door ömer ● juni 2014

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment10
9

alles was perfect, het eten, de strand, de zee, het personeel. Met bijzondere dank aan MERVE en FERIT voor hun klantvriendelijkheid. Voor herhaling vatbaar!

niks


Beoordeling door Hans Sleebe ● mei 2014

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment10
9.7

Voor de 2e keer Grand Park Lara bezocht en wederom zeer tevreden. Alles naar wens. Vriendelijk en behulpzame medewerkers, goed tot uitstekend eten. Voor elk wat wils. Komen zeker weer terug.

Niets negatiefs kunnen ontdekken


Beoordeling door Bosman ● mei 2014

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze proberen alles voor je op te lossen en denken met je mee. Ali's kidsclub en kids en co. Veelzijdigheid van het goede eten en drinken Grote familiekamers. Leuk strand. Top familiehotel.

Drukte in het main restaurant. Het is niet dat er geen eten is of dat de buffetten afgegraasd zijn maar het is er gewoon heel druk, zoveel mensen die tegelijk hun eten uit moeten zoeken. Ons advies, in het nieuwe gebouw, G en H nog een vergelijkbaar restaurant. Veiligheid in de gebouwen. Huishoudhokken dicht houden!


Beoordeling door Steur ● april 2014

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving7
Eten10
Sport & Entertainment6
8

Het hotel en het super lekkere eten.

Jammer dat je niet wordt ingelicht over de kosten van een visum en dat je paspoort nog 150 dagen geldig moet zijn om Turkije in te komen, Een hele domper op onze vakantie. Volgende keer weer naar Spanje.


Beoordeling door I.M. ● april 2014

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Zeer ruime en mooie kamers. Net en enthousiast personeel. Vlakbij strand. Uitgebreide buffets wat perfect wordt bijgehouden. Geweldige muziek bij het zwembad!


Beoordeling door Raymond ● september 2013

Hotel1
Kamer4
Service1
Omgeving4
Eten8
Sport & Entertainment6
4

Eten (kwaliteit en variatie) Schoonmaak

PERSONEEL! Eén van de personeelsleden van GrandPark Lara Hotel (Lobbybar) heeft mijn vriendin seksueel en handtastelijk lastig gevallen toen ze alleen was. Ondanks aangifte bij de lokale politie, doet het hotel alsof er niets gebeurd is en beticht ons van leugens, terwijl mijn vriendin inmiddels psychische behandeling ondergaat om het voorval te verwerken. Schoften. Hoort dat ook bij All-in?


Beoordeling door MCC Kaak-van der Maas ● November 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment10
9.7

Prachtige kamer, heerlijke bedden, mooie eetzaal waar we van een uitstekend ontbijt, lunch en dinerbuffet konden gebruik maken. Alles even smakelijk en een lust voor het oog. In het hele hotel vriendelijke en hulpvaardig personeel.

Het dekbed zou wat breder mogen zijn. De temperatuur van de kamers konden niet lager dan 16 graden wat wij een te hoge temperatuur vinden voor de nacht.


Beoordeling door Raymond ● September 2013

Hotel2
Kamer5
Service1
Omgeving5
Eten9
Sport & Entertainment6
4.7

Zuiver en veel keus met eten

Hotelmedewerker (Lobbybar) heeft op de laatste avond mijn vriendin aangerand toen zij alleen was! We konden nog net aangifte doen bij de politie voordat onze vlucht naar huis vertrok. Zaak loopt nog.


Beoordeling door Ragnar ● April 2013

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment7
8.2

Fijne vakantie gehad met lekker weer. Het eten was goed en ik vond het fijn dat het niet zo heel druk was overal, hoefde bijna nooit in de rij te staan

Fitnesszaal was niet wat ik ervan verwacht had. Had uitgebreider gekund


Beoordeling door Lieuwe ● Mei 2013

Hotel9
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.3

erg genoten, komen volgend jaar zeker terug!

jammer dat onze kinderen nog niet zo goed engels spreken en er weinig mensen waren die nederlands spraken


Beoordeling door Frieda ● Mei 2013

Hotel9
Kamer7
Service10
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8.2

leuk dat we meteen de tweede week van de opening hier mochten verblijven. Alles is dan nog nieuw en mooi. Ik en mijn man Jacob hebben een heerlijke vakantie gehad en die hadden we dan ook echt even nodig. Lekker uitgerust weer terug gevlogen. Er ging hier en daar nog wel wat mis, maar het personeel stond dag en nacht voor je klaar en werkte hard voor je dus top.

Ben geen groot fan van buffetten, maar moet bekennen dat het erg lekker was. Verder vond ik de entertainment niet heel leuk, maar dat zal wel meer voor kinderen zijn. Van de omgeving weinig gezien, maar het strand is prachtig en lekker dichtbij!


Beoordeling door Felix ● Mei 2013

Hotel9
Kamer7
Service8
Omgeving7
Eten8
Sport & Entertainment9
8

Erg smaakvol ingericht hotel en absoluut een heerlijke vakantie gehad helemaal bijgekomen. aan alles was te merken dat het gloedjenieuw was bij grand park lara. zeer luxe en mooi en netjes, dus ja wat wil je nog meer? ik ga elke zomer en winter naar turkije maar dit is waarschijnlijk wel een van de beste hotels die we ooit hebben gehad en dat vond mijn familie ook die hebben ook echt genoten. hotel grand park lara tot volgend jaar!

kamers hadden ietsje ruimer gemogen wat mij betreft maar aan de andere kant je bent toch de heel dag buiten....




Vergelijk Hotel Grand Park Lara bij 4 aanbieders Bekijk prijs